Gadis Ini Disergah Seorang Wanita Dia Sebab Bercinta Dengan Suami Org, Tak Sangka Ini Akhirnya

Bagi kebanyakan wanita, berkenalan dengan seseorang lelaki dan menj.alinkan hubu.ngan yang serlus adalah sesuatu yang berisik0 kerana mereka tidak tahu jika seseorang lelaki itu boleh dipercayai sepenuhnya.

Lebih-lebih lagi dengan terdapatnya banyak kess di mana wanita ditlpu teman lelaki yang sebenarnya telah berkahwin.

Oleh itu apabila seorang gadis ini didatangi seorang wanita yang mengaku sebagai isteri teman lelakinya, dia sudah bersedia untuk angkat kaki dari hub.ungan itu.

Namun dia rupa-rupanya hanya terkena pra.nk oleh teman lelakinya itu yang sebenarnya memesan beberapa hadiah kejutan buatnya.

Dalam beberapa video yang tular di Twitter serta facebook, gadis tersebut yang berkerja di sebuah pasar raya keluar untuk menemui wanita yang memberi am.aran kepadanya untuk tidak meng.anggu suaminya lagi.

Tetapi apabila didedahkan bahawa ianya hanyalah uslkan, gadis tersebut ketawa dan menangis lega serta sempat mencublt wanita yang mengenakannya itu.

Wanita tersebut kemudian menyerahkan hadiah-hadiah istlmewa yang dipesan oleh si teman lelaki kepada gadis itu yang berkata “Ingatkan betul-betul dah kahwin. Kalau dah kahwln takpe, ramai lagi lelaki…”

Reaksi gadis tersebut yang terharv dengan pemberian istimewa teman lelakinya itu dan gementar aklbat daripada pra.nk tersebut membuat netizen turut sama tersentuh.

Reaksi Orang Ramai

Berani dia ikut isteri tu pegi kereta. Kalau isteri betul, x kluar belon. Silap-silap keluar penyapu.

KLU betul² lh , Ia terjadi mcm akk ni ckp,, Alhamdulillah terbaikkk sngat² kerana ia sngat bagus bertutur kata NG lemah lembut,Tk lh seramm mcm , Tiada pendirian seorg kaum hawa, Ap² trbaikk

Semoga hubungan yg terjalin di permudahkan jod0hnya serta kekal bahagia hingga ke syurga.

Amin tak semudah yg dijanjikan utk bahagia kan org yg kita Syg… Semoga Allah lindungi hubungan yg jujur MCM ni.

Kredit : HCL

Apa Pendapat Anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Gadis Ini Disergah Seorang Wanita Dia Sebab Bercinta Dengan Suami Org, Tak Sangka Ini Akhirnya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*