Korang Pernah Nampak Honda City Di Rejam Kat parking Flat ? “Paip Besi Terpacak Di cermin Belakang Kereta”

Kejadian di laporkan Berlaku Di Perumahan Flat Danau Kota, Setapak Kuala Lumpur. Viral di social media mengenai kejadian tersebut. Viral Honda City terpacak di cermin belakang kereta sebatang paip besi yang di war-war kan di baling dari atas Flat danau Kota.

Pelaku tidak diketahui dan ber macam – macam komen yang diterima dari netizen mengenai kejadian tersebut.

Seperti yang di post atau di muat naik oleh pengguna FB Ashraff Khan :

Korang pernah nampak paip besi terpacak Di cermin Belakang Kereta? Baru terjadi jam 4.40 pm tadi, lontar besi paip dari tingkat atas            Perumahan Flat Danau Kota, Setapak Kuala Lumpur.  Makin menjadi-jadi kes campak barang dari atas sehingga menyebabkan kerugian ribuan ringgit kepada pemilik kenderaan.

Di manakah kesedaran hidup muafakat sesama kita ❓

Kejadian buang barang dari tingkat atas perumahan flat,ppr & kos rendah bukan perkara asing 😔 malah ada yang telah meragut nyawa atas perbuatan tidak bertanggungjawab.

Macam-macam cara, pihak persatuan serta agensi tempatan lakukan demi kesedaran menjaga perumahan flat 🙏 namun ianya hanya sia-sia bila ada segelintir yang berperangai bingai serta bangang.

Sampai bila ‼️
P/s : abanG syak…. masa sekolah dulu dia tak puas merejam lembing 😪
Ashraff Khan – Empire Project.
#empireproject #budakflat

 

Walaupun pihak persatuan serta agensi tempatan telah pun melakukan bermacam – macam cara kesedaran demi menjaga perumahan flat tetapi ader lagi sesetengah penduduk yang masih tidak perihatin macam “masuk teliga kanan dan terus keluar telinga kiri”.

Diharapkan pihak yang bertanggung jawab dapat tampil mengaku kesalahan tentang kejadian tersebut.

 

Diantara Komen Netizen

Sumber : FB Ashraff Khan

 

Apa Pendapat Anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Korang Pernah Nampak Honda City Di Rejam Kat parking Flat ? “Paip Besi Terpacak Di cermin Belakang Kereta”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*