10 Kali Tengok Pun Bleh Gelak lagie…’ – Disangka Ank Rusa Tapi Sebenarnya Ba…Bi

Memang tidak dinafikan bahawa ramai juga yang sering tersaIah sangka dimana ankk ba bl dianggap sebagai aanak rusa.

Mungkin juga atas faktor rupa fizikal ank ba bl yang lebih kurang sama telah membuatkan ramai yang keliru dengannya kerana hldung mereka pada ketika itu tidak begitu jelas sepertimana halwan terbabit ketika dewasa. Ditambah pula dengan bentuk dan corak badan ketika itu dam ia menguatkan lagi tanggapan berkenaan.

Perkara ini dapat ditunjukkan menerusi sebuah vldeo yang dimuat naik oleh satu akaun di laman Twitter iaitu milik fazley13 apabila terdapat seorang lelaki yang turut menyangka perkara yang sama.

Jika dilihat pada rakaman vldeo tersebut di bawah, pemuda yang berbaju biru tersebut telah memegang seek0r ank ba bl sambil memegang telefon bimbitnya untuk mengambil gambar.

Oleh kerana ia bercorak seperti rusa, lelaki itu tanpa rasa was-was terus memegang halwan berkenaan.

Namun, perkara itu telah disedarinya oleh rakannya sebaik sahaja ia mengeluarkan bvnyi sama seperti haiwan bernama ba bl.

Ekoran daripada itu, kedua-dua mereka telah bergelak tawa gara-gara lucu dengan situasi tersebut sehingga ia menerima perhatian ramai terutamanya pengguna Twitter.

“Hahahaha 4 kali tengok 4 kali aku gelakkkk”, kata pemilik akaun terbabit. Rakaman yang berdurasi selama beberapa saat itu telah meraih sebanyak 410 ribu tontonan umum setelah dimuat naik pada petang kelmarin.

Dibawah diantara komen komen lawak yang diterima

“Kalau Parameswara tengok ni…”

“A moment of silence…”

Nasib korang berdua lah ye, tersalah pegang halwan yang disangka rusa tapi sebenarnya ba bl… hahahaha tapi jangan lupa samakk je lepas pegang tu

SUMBER/KREDIT: himpunan cerita lawak

Apa Pendapat Anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "10 Kali Tengok Pun Bleh Gelak lagie…’ – Disangka Ank Rusa Tapi Sebenarnya Ba…Bi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*