[Lawak] Anak Sed4ra M4mai B4ngun Tidur Mint4k “Tek” Dia Ing4t Aku Mak Dia…

Tidak din4fikan bahawa susu ibu adalah makanan utama buat b4yi yang berusia sejak l4hir sehingga ke beberapa tahun sebaik sahaja mereka mula memb3sar. Hal ini kerana susu meng4ndungi kh4siat utama yang diperlukan oleh b4yi untuk pr0ses tumb3saran mereka.

Oleh itu,.. tidak hair4nlah mengapa kebanyakkan b4yi akan mula mencari ibu mereka sebaik sahaja inginkan susu.

Walaupun begitu, lain pula yang berl4ku dengan sebuah vide0 ini yang dimu4t n4ik oleh satu akaun di l4man Twitter iaitu milik @haziqaiman_ dimana terdapat seorang k4nak-kanak yang merupakan an4k sed4ra beliau yamg ters4lah mint4 susu kepadanya. “Wehh teng0k ni wehhh. An5k sed4ra aku baru b4ngun tidur. Dia m4mai pastu datang kat aku sambil t4rik b4ju aku nak svsu. Dia ing4t aku m4k dia ke woii. Tau la r4mbut aku p4njanggg”, kata pemilik akaun terb4bit.

Sehingga ptg tadi video tersebut telah mendapat sebanyak 144.6K view.

Video tersebut

Rupa-rupanya bud4k berken4an meny4ngka lel4ki itu adalah ibunya dan memint4 susu sambil meny3lak baju mil!knya. Ternyata keadaan itu telah membu4tkan p3nghuni di dalam rumah terb4bit terhibvr setelah melih4t adeg4n tersebut.

Rata-rata w4rga n3tizen tid4k ketingg5lan meningg4lkan rasa lvcu mereka menerusi k0men di l4man akaun Twitter berkenaan. R4kaman itu menjadi t0ntonan ramai sehingga ia men3rima sebanyak 144 ribu t0ntonan umum setelah dimu4t n4ik pada beberapa hari yang lalu.

Sumber:Media Diari Viral

Apa Pendapat Anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Upadate Report

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "[Lawak] Anak Sed4ra M4mai B4ngun Tidur Mint4k “Tek” Dia Ing4t Aku Mak Dia…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*