Kehidupan Viral

[VIDEO] ‘Jodoh Tak Kemana’ Pernah Terser3mpak Masa 2018 “First rakam awek kereta sebelah” Tak Sangka Sekarang Dah Jadi Isteri

Memang betullah kalau bab jodoh dan pertemuan ni memang semua di tangan tuhan. Kadang-kadang tu ada kisah pernah terjumpa atau terseremp4k beberapa tahun lalu, tapi siapa sangka itu lah yang mungkin jadi pasangan hldup kita nanti.

Pernah terseremp4k dekat traffic light

Seakan sama dengan kisah lelaki ini apabila wanita yang dia terseremp4k beberapa tahun lalu dah jadi isterinya sekarang.

Perkara ini dikongsikan melalui akaun TikT0k @akmalhizzat dimana dia sebenarnya pernah berkongsi cerita tent4ng wanita tersebut di Twitternya pada 3 tahun lalu. Dia meluahkan rasa gembiranya bila wanita tersebut pandang balik ke arah dia ketika berhenti di sebuah lampu isyarat.

Sumber: Twitter
Siapa sangka, wanita yang buat dia cair itu dah jadi isterinya yang sah. Akmal telah memuat naik video menunjukkan dia begitu berterima kasih kepada isterinya sebab sudi untuk mengahwininya.

P0sting Akmal itu telah viral dan sehingga kini dah meraih lebih dari 500k views dan mendapat 70k likes.

“Pernah senyum dekat kat kereta sebelah… lepstu dia tunjuk middlefinger”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akmal Hizzat Azizan (@akmalhizzat)

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netlzen seakan jeal0us dengan perkongsian Akmal ini kerana boleh dianggap sangat sweet. Selain ada juga yang berkongsi kisah seakan sama, tapi lain pula endingnya.


Sumber: TikTok


Sumber: TikTok


Sumber: Twitter/ IG Akmalhizzat

So lepasni jangan pakai tlnted kereta gel4p-gel4p, mana tahu nanti korang berhenti dekat sebelah j0doh ke? hehehe

 

Sumber: LM via dedah.co & lobakmerah

Apa Pendapat Anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *