Caprice dimasukkan ke hospital, Ingatkan sakit jntung “Saya sedar, tak boleh bercakap dengan betul dan ia sangat men4kutkan

PENYANYI rap Caprice berkongsi detik cemas apabila dia diserang sakit dada selepas bangun daripada tidur sekitar pukul 8 pagi, Isnin.

Caprice menerusi Instastory memberitahu kesakitan yang dialami berbeza ketika dia berada di Jordan dan Kuala Lumpur sebelum ini.

Jelas Caprice keadaan semakin panik apabila dia berdepan kesukaran untuk bercakap dan seakan-akan alami se.rangan jntung dan separuh badannya dise.rang strok.

Caprice 1

Caprice dikejarkan ke hospital pada pagi, Isnin.

“Saya bangun pagi tadi secara tiba-tiba sakit dada. Sa.kit yang berbeza ketika saya kena di Jordan dan KL sebelum ini. Agak lama… separuh badan saya seperti dise.rang strok dan se.rangan jantung. Saya jadi pa.nik dan hubungi ambulans.

“Saya sedar, saya tak boleh bercakap dengan betul dan ia sangat menakutkan. Alhamdulillah, mereka sampai tepat waktunya,” kata Caprice.

No wonder selama ini susah nak tidur, 4nxienty dan sesak nafas.

Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli yang dirawat di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur turut berkongsi video dalam ambulans.

Untuk rekod, Caprice baharu sahaja pulang ke Malaysia selepas lebih dua bulan berada di Mesir dan Jordan untuk misi bantuan. Dalam pada itu, Caprice dimaklumkan oleh doktor bahawa dia mempunyai pen.yakit Hipertiroid selepas menjalani ujian darah.

Bimbang banyak kerja tertangguh, penyanyi rap berusia 33 tahun ini berharap keadaan dirinya cepat pulih.

“Keputusan darah sudah pun keluar… doktor sahkan saya mempunyai penyakit Hipertiroid. No wonder selama ini susah nak tidur, anxienty dan sesak nafas.

“Saya tak boleh lama berada di sini (hospital). Terlalu banyak kerja. Harap saya tak lama dekat sini,” ujarnya,

Terdahulu..

King Coco Jumpa Caprice, Netizen Kata Nampak Sesuai, Siap Hashtag #Cocorice- “Jumpa Jodoh Ke Tu”

Penyanyi rap Caprice kembali menjadi perhatian selepas mengadakan pertemuan bersama personaliti media sosial, King Coco baru-baru ini.

Menerusi akaun Instagramnya, Caprice telah memuat naik dua hantaran bersama King Coco.

Yang pertama merupakan video yang merakamkan dirinya sedang berbual santai bersama wanita itu dan yang kedua adalah menerusi IGTV dengan tajuk Caprice vs King Coco, siapa lagi pelat.

Bagaimanapun pertemuan kedua-dua menjadi usikan netizen kerana mempunyai persamaan ‘slang’ pertuturan ‘mat salih’ apabila bercakap dalam bahasa Melayu.

Lebih-lebih lagi apabila melihat King Coco atau nama sebenarnya Marshaira Ismail tersipu-sipu malu sewaktu berbicara dengan Caprice.

Netizen juga siap membuat tanda pagar #Cocorice sebagai tanda setuju sekiranya mereka berdua dijodohkan.

Terdahulu, selepas tular laporan King Coco bercerai dengan Azrin Anas Abdul Shukor, Caprice tampil memuatnaik hantaran di Instagram, didakwa menyindir dengan ayat yang melampau.

‘Boleh tak tolong bagi number Caprice kat dia so boleh video call dalam bilik air’ tulis Caprice sebelum menukar kapsyen terbabit kepada ‘Hahahah boleh tak tolong bagi nombor Caprice dekat dia, so boleh video call dalam bilik-bilik…. Tuan badan ok’.

Caprice pada masa sama turut berkongsi perbualannya bersama King Coco di Instagram Stories, menyatakan tiada perselisihan pendapat antara mereka.

Malah, King Coco turut memberikan kata-kata nasihat buat Caprice.

 

Sumber: mstar

Apa Pendapat Anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak.

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*