BMF – Komen Dari Peniaga Yg Menggunakan FP

Hi & Assalamualaikum semua

Fuhhh terasa sgt best bila dpt tau ada group nak hentam Panda telah ditubuhkan!!! Rasa super best

Maafkan saya cuma nak share info skit tentang pengalaman jadi vendor, saya dh lama jadi vendor panda ni since panda dh ada, pernah dpt top 3 vendor tahun 2017. Dulu mmg bagus service panda ni.

But since pertengahan 2018 until now!!! Which is dh almost 4 year saya dpt payment lambat.
Jadi bayangkan betapa terseksanya financial biz saya selama ini. Jenoh kena rolling mcm orang gil@ padahal itu duit kita sendiri!!

M4ki & m4rah panda pun tak payah cakap la, siap pernah kena ugvt nak take l3gal action bagai hampir setiap bulan.

BTW selain ada biz & vendor kpd panda ni, saya juga seorang media, saya mmg berniat nak cari vendor2 yang kena tind4s dengan panda ni untuk kita dedahkan keburukan panda ni…

Kepada vendor2 yang tertind4s, Sila munculkan diri anda di ruangan komen, tulislah apa sahaja pengalaman anda kena tindas, saya akan siarkan kisah penindasan di media & mungkin kita boleh bincang apa lagi langkah sesuai yang boleh kita buat untuk perjuangan kita ni.
TQ

 

Kepada vendor yang terkesan, anda tidak perlu menghadapi dugaan ini berseorangan. Kami ada group untuk para vendor dan orang awam untuk membincangkan isu semasa & perkara yang berkaitan tentang foodpanda.

Dibawah diantara komem2 dari vendor and pengguna….

 

Untuk melihat lebih banyak komen sila klik link di bawah

Sumber : BMF Community

Kredit zuan azmi

 

Apa Pendapat Anda?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda atau pemilik akaun sendiri.

Klik sini Untuk Claim Free Shipping Shopee https://shp.ee/d5pvxcf

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*